Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 024-6753402
  • info@vrolijksadvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  024-6753402

Een hypotheek is niets anders dan een methode om vermogen te vormen, maar dan met een huis als onderpand. 

Je leent een bepaald bedrag, koopt daar een woning voor, lost de lening uiteindelijk (deels) een keer af en hebt dan een huis-zonder-hypotheek: je hebt vermogen gevormd. 


Welke bank?

Hoe dat het beste kan en bij welke bank /geldverstrekker, is iets dat van veel omstandigheden afhangt. Je inkomen, de toekomstverwachtingen, kinderen, studieplannen van de kinderen, geplande pensioendatum: er is veel wat een rol kan spelen bij het maken van een keuze.

Daar gaan wij jou graag bij helpen. Op het moment dat het jou schikt en op de plaats die je het beste uitkomt. Wij kunnen via ons inkoopkanaal terecht bij diverse aanbieders zodat je een goed vergelijk hebt. 


Keuzemogelijkheden

Je bezoekt op dit moment onze website natuurlijk ook, vast om al wat voorinformatie te krijgen. Links zie je wat keuzemogelijkheden waar we je graag meer vertellen over de mogelijkheden bij ons. 

Ben je toe aan een verhelderend gesprek en kom je liever langs? Dan maken we daar graag tijd voor vrij! Klik rechts op je scherm op de button 'contact' om contact met ons op te nemen.