Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 024-6753402
  • info@vrolijksadvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  024-6753402

Crowdfunding

Bij crowdfunding probeer je geld binnen te halen bij het grote publiek. Je gaat langs zoveel mogelijk mensen om je verhaal te vertellen en vervolgens vraag je of men bereid is daar geld in te steken. 

Er zijn diverse redenen om een crowdfunding te starten. Zo heb je misschien een financiering nodig voor je bedrijf. Ook ben je als ondernemer met een crowfundinglening minder afhankelijk van een bank als financier. Veel mensen hebben ook interesse om te inversteren in je bedrijf via crowdfunding omdat dit zeer laagdrempelig is, vaak kun je al met een paar tientjes instappen. Dit maakt dat veel mensen via crowdfunding proberen geld op te halen.

Wel moet je op bepaalde dingen letten bij het starten van crowdfunding. Weet bijvoorbeeld dat dit zeer tijdrovend is. Je moet immers bij veel mensen langs om je verhaal te pitchen. Wanneer je mensen eenmaal binnenboort hebt gehaald, moet je ze op de hoogte houden van ontwikkelingen die spelen binnen je onderneming. Zorg ervoor dat je je inversteerders 'warm' houdt en op deze manier loyaal blijven aan je crowdfunding.

Er zijn veel verschillende manieren om een crowdfunding te starten. Welke precies? We bespreken het graag met je! Neem via de button 'contact' rechts op je beeldscherm eenvoudig contact met ons op om een afspraak te maken.