Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 024-6753402
  • info@vrolijksadvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  024-6753402

Met deze rekenhulp kun je heel eenvoudig uitrekenen voor welk bedrag jouw woning verzekerd zou moeten zijn. Dat kan heel eenvoudig online.

Wanneer je de vragen beantwoordt zie je direct de juiste verzekerde som. En wanneer je deze waardemeter aan ons 'verzendt' geven de meeste verzekeringmaatschappijen kort daarna een garantie tegen onderverzekering af. 

Een veilig gevoel!

Let op: Deze herbouwwaardemeter is uitsluitend te gebruiken voor "gewone" woonhuizen. Je kunt de waardemeter dus niet gebruiken voor monumentale panden, grachtenpanden, zeer luxe bungalows, villa's of landhuizen en flats.

Kom je er niet uit? Bel ons grust, we helpen je graag! 

Algemene vragen
%
%
%
%
%
%
% +/-

Gegevens verzekeringnemer
Dit formulier werd digitaal ingevuld via de website van Vrolijks Advies Voor zover nodig wordt Vrolijks Advies hiermee door de aanvrager gemachtigd dit formulier namens hem/haar rechtsgeldig te ondertekenen.

-o-o-o-o-o-o-o-o-

Zodra je hierboven op de button 'verzenden' klikt  ontvangen wij deze 'waardemeter' direct digitaal. Wij kunnen jouw polis dan onmiddelijk aan laten passen. Zodra de betrokken verzekeraar de waardemeter aan je dossier heeft toegevoegd geldt dan ook de garantie tegen onderverzekering. Wij zullen dat nauwkeurig voor je in de gaten houden.

Je zult overigens ook direct een kopie van deze waardemeter in je eigen e-mailbox ontvangen. Daarmee weet je zeker dat ook wij die ontvangen hebben.